André Kerkhof

adviseur o.g.

Kijk ook even onderaan

 

André Kerkhof

adviseur o.g.

is onderdeel van

 

Home

Ervaringen

Taxeren

Huis kopen

Woninghypotheken

   

Bedriijfspand

Bedrijfsfinanciering

Links

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

André Kerkhof heeft een langdurige ervaring (de laatste 20 jaar in Zuidelijk Flevoland) als makelaar in en taxateur van onroerende goederen. In 1970 is hij door de rechter beëdigd tot makelaar/taxateur. Vanaf die tijd tot het einde van zijn actieve periode als makelaar is hij vol trots lid geweest van de

Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM.

Sinds de afschaffing van de titelbescherming "makelaar" (iedereen mag zich nu makelaar noemen, dus let op!) is hij ingeschreven geweest in de registers van Vastgoedcert als taxateur voor woningen, midden- en kleinbedrijf en bedrijfsmatig vastgoed. En sinds jaren is hij vanwege zijn deskundigheid betrokken bij SVM|Nivo, het instituut voor het afnemen van vaktesten voor de certificering van taxateurs.

Nu wordt hij nog regelmatig geraadpleegd als het om bijzondere taxaties gaat. Ook is hij actief als adviseur bij diverse groepen, bijvoorbeeld bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en bij diverse projectontwikkelingen.

 

Een laatste ontwikkeling is het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Kubushuis.

In Nobelhorst, een nog volledig nieuw te ontwikkelen wijk in Almere, worden nog deelnemers gezocht voor vrijstaand wonen voor de prijs van een twee- of driekamerappartement.

En in De Warande, een volledig in ontwikkeling zijnde nieuwe wijk in Lelystad, wordt een zelfde initiatief ontplooid. En door de gunstige grondprijs wordt vrijstaand wonen in Lelystad nòg leuker.

Kijk voor meer informatie op de foto's.

 
Zaterdag 7 juli 2012 begint om 11:00 uur de voorlichting over het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Kubushuis Almere en Lelystad.

Iedereen is van harte welkom om het bewijs te zien dat je vrijstaand op eigen grond kunt wonen voor de prijs van een drie- vierkamerflat of eenvoudig rijtjeshuis.

Adres:

Edvard Munchweg 107a, 1328 MK Almere